Om Nova Vita

Om Nova Vita

Nova Vita är ett enpersonsföretag som drivs av mig, Vanja Pavlasevic. Jag arbetar med dynamisk hypnoterapi och hypnoanalys och tar emot klienter på Vasa Hälsoklinik på Vasavägen 49, Linköping.

Utbildningen till hypnoterapeut har jag från Skandinaviska Akademin för Hypnos och Hypnoterapi, och jag är internationellt certifierad genom National Guild of Hypnotists.

 

I dynamisk hypnoterapi frigörs låst energi mer effektivt än i traditionell suggestiv hypnoterapi. När låsningen är borta kan inte reaktionen på den heller bestå. Det hela går ut på att hitta symptomets orsak, förlösa dess energi och därmed eliminera symptomet.

 

Jag har alltid varit andligt orienterad och intresserat mig för människor och vad det innebär att vara människa med alla behov, begränsningar och utvecklingsmöjligheter. Det är så fantastiskt att vi manifesterar utifrån vår upplevelse oavsett om vi förstår det eller inte. Vilka möjligheter har vi inte då?

 

Jag har självklart tystnadsplikt, behandlingsskade- och ansvarsförsäkring och FA-skattsedel.

 

Organisationer

  • NGH

"The Guild maintains standard codes of conduct and a strict code of ethics for all individuals and organizations in the field of hypnotism. A peer ethics committee exists to investigate any complaints. We strive to achieve harmony, mutual trust and cooperation among practitioners, and respect within the community."

  • SAHH är en organisation för hypnoterapeuter som inledningsvis är utbildade genom Hypnoterapeut Jack Johansen, Sverige och HypnoCollege Rene Fredriksen, Danmark. Målsättningen är att även få med Norge i detta skandinaviska samarbete. Organisationens syfte är att samla utbildade hypnoterapeuter, möjligheter att kommunicera och reflektera genom SAHH´s forum. Vidare skall organisationen erbjuda kompletterande hypnoterapiutbildningar inom specifika områden.
  • SFKM

Copyright © 2015 Nova Vita. All Rights Reserved